top of page

Odvetniška družba Zupančič o.p., d.o.o. se zavezuje, da bo po svojih najboljših močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev tega spletnega mesta. Ne moremo pa izključiti morebitnih zlorab podatkov s strani tretjih oseb, saj ne glede na vse ustrezne varnostne ukrepe internet ostaja nepredvidljiv medij. To velja tudi za podatke in sporočila, ki nam jih pošljete preko tega spletnega mesta. Zaradi zaščite vaše identitete in zasebnosti vas naprošamo, da na spletno mesto ne vnašate tistih podatkov, za katere ne želite, da bi bili razkriti.

 

Odvetniška družba Zupančič o.p., d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo morebitne osebne podatke, pridobljene preko tega spletnega mesta, skrbno varovala ter jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretjim osebam ali jih uporabila v druge namene.

 

 

Piškotki

 

To spletno mesto uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo kar najboljšo možno uporabniško izkušnjo in vam zagotovimo željene informacije. Uporabljamo tudi storitev Google Analytics, ki nam omogoča anonimno spremljanje gibanja obiskovalcev po tem spletnem mestu.

 

Piškotki se ne morejo uporabiti za zagon programov ali prenos virusov na vaš računalnik.

 

Nastavitve piškotkov lahko tudi spreminjate v vašem spletnem brskalniku, a v primeru sprememb obstaja možnost, da spletno mesto ne bo delovalo v polni funkcionalnosti.

 

Odstranjevanja piškotkov tega spletnega mesta ne priporočamo, saj bo okrnjena vaša uporabniška izkušnja.

 

Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

bottom of page